vineri, 30 august 2013

Interfata IOS 7 -tableta

 
IOS 7 beta 2 vine cu mult asteptatul suport pentru tableta.Noua versiune este complet optimizata si arata fara indoioala mai bine pe tableta decat pe iphone.Aspectul stratificat este reportat,cu animatii grozave intre diferitele niveluri ale detaliilor pe ecranul principa.De mentionat in primul rand design-ul care de acum este plat, fara sclipiri. In culori pale. Caracterele sunt ceva mai mari si mai usor de citit. Tastatura este usor transparenta iar butoanele au fost redesenate.Aplicatia pentru muzica arata diferit fata de versiunea de iphone si implicit pentru cea de IOS6 pentru tableta. 
Siri a primit un upgrade important in iOS 7. Va avea o noua interfata si va folosi servicii precum Twitter, Wikipedia si Bing pentru a da raspunsuri, dar va avea acces si la serviciul iDevice, prin care veti putea creste sau diminua puterea ecranului sau veti putea activa Bluetooth-ul.
Un alt aspect de forma al noului "Siri" va fi varianta cu vocea masculina, un bonus fata de ceea ce ne-am obisnuit pana acum. Atat Siri, cat si "Sir", vor veni in trei variante de limbi, engleza, franceza si germana
iOS in the car: In sfarsit o aplicatie buna, pentru cei care sunt mereul la volan. Exista deja pe Samsung, o aplicatie care se numeste S-Drive. Sau pe HTC HTC Car. Ai niste iconite mari, care te ajuta sa navighezi mai usor prin meniu. "iOS in the car" va fi integrat de anul viitor pe cateva sisteme multimedia de la 12 producatori de autoturisme.
 Pentru a intelege mai bine voi posta un filmulet cu sistemul in actiune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu