marți, 3 septembrie 2013

HTC 601 si HTC 300-Smatphone-uri mid-range si entry-level

HTC a lansat astazi doua telefoane-HTC Desire 601 si HTC Desire 300 care se vor adauga familiei HTC de smartphone-uri pentru utilizatorii care vor un smatphon ela un pret accesibil.
Noul HTC Desire 601 vine cu multe dintre opțiunile care au condus la desemnarea lui HTC One drept cel mai bun telefon din lume. HTC BlinkFeed, HTC Zoe cu Video Highlights și HTC BoomSound fac din Desire 601 un samrtphone demn de luat in seama.
HTC Desire 601 combină un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 400, dual-core, 1,4GHz cu o conectivitate LTE şi HSPA+ (42Mbps) pentru a permite streaming de videoclipuri HD și de muzică, fără a compromite calitatea imaginilor.Telefonul are un ecran de 4.5 inches cu o rezolutie de  480x800 pixeli.Deasupra ecranului vetimgasi o camera frontala VGA iar pe partea laterala un suport pentru card micro SD.Cei de la Htc au lucrat si la difuzoare,sunetul fiind mai clar si mai puternic.Bateria telefonului este una de 2100 mAh iar grosimea telefonului de 9,88 mm.
Camera de 5 Mpx a telefonului combinata cu tehnologia HTC Zoe cu Video Highlights fac mai usoara captarea de fotografii si videouri incredibile gratie unor functii avansate precum Sequence Shot, Always Smile și Object Removal.

Celalalt model-HTC Desire 300 are un ecran de aceeasi rezolutie insa cu o marime fizica mai mica 4.3 inches.Telefonul are un procesor Snapdragon de 1,2 Ghz(dual-core) combinat cu o memorie de 512 MB RAM.
Baterie telefonului va fi una de 1650 mAh,suficienta pentru procesorul si memoria de care dispune telefonul.

Ambele telefoane vor fi lansate in Romania in luna Octombrie,data fiind inexacta.Din pacate pretul nu ne este inca cunoscut.



HTC Desire 601



HTC Desire 300

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu