joi, 12 septembrie 2013

Viitoarea consola de jocuri de la Gigabyte

Noua consola de jocuri de la Gigabyte se va numi Brix II si va fi una foarte mica ca marime, avand forma unei cutiute cu marimea unei diagonale de 4.5 inches.
Dimensiunea mica a acestei console ne duce cu gandul ca acesata este una slaba din punct de vedere tehnologic insa nu este asa  in interiorul acesteia gasindu-se tehnologie de ultima ora,aceasta integrand unul din noile procesoare intel Haswell si un cip grafic tot de la Intel denumit Iris Pro.
Brix II mai vine cu un port HDMI,o iesire pentru mini-display,4 porturi USB 3.0,un port de internet Gigabyte,Wi-fi integrat precum si un jack de 3.5 mm in partea frontala pentru casti audio
Dezavantajele acestei console sunt unrmatoarele:trebuie sa ii adaugi propria ta memorie, un hard-disk de 2.5 inches,si  sistemul de operare inainte sa o poti folosi ca o adevarata consola.
Pretul unei astfel de jucarii se va situa intre 500-600 de dolari in America.Pentru Romania pretul este inca necunoscut insa se stie luna in care va aparea in magazine:Decembrie 2013.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu