duminică, 8 septembrie 2013

Sony VAIO Tap 11-Tableta Super Slim cu Windows 8

Tableta oferă un ecran tactil cu o diagonală de 11,6”, rezoluţie Full HD şi panou TRILUMINOS, care este completat de un digitizor electromagnetic similar celui folosit de VAIO Duo 13. Configuraţiile hardware vor începe de la banale procesoare Pentium si vor urca până la Core i7 Haswell, la acestea adăugându-se stocare SSD de până la 512 GB, 4 Gb memorie RAM, o cameră foto de 8 MP, un port USB 3.0, ieşire video Micro HDMI, card reader, modul infraroşu, NFC, compatibilitate cu tehnologia de streaming wireless Intel WiDi şi o baterie care promite o autonomie de 6 ore.
Toate aceste caracterisitici vor fi incorporate intr-o tableta cu o grosime de numai 9.9 mm,acest lucru fiind impresionant tinand cont ca celbrul ipad are cu 0.5 mm mai putin.
Versiunea europeană a acestui model va fi oferită împreună cu o tastatură Bluetooth cu conectori magnetici pentru o prindere mai buna a tastaturii de tableta
Tableta Sony VAIO Tap 11 va ajunge pe piaţă undeva în cursul acestei toamne. Preţul nu a fost dezvăluit, Sony afirmând însă că va fi competitiv cu cel al modelului Microsoft Surface Pro.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu