joi, 5 septembrie 2013

Samsung Galaxy Note 3 a fost oficial lansat.

Samsung Galaxy Note 3 are un ecran de 5,7 inci, cu 0,2 inci mai mare decât modelul Note precedent, Samsung Galaxy Note 2, scrie The Verge.
Ecranul are este de tip FULL HD, având o rezoluție de 1920x1080 de pixeli.
Samsung Galaxy Note 3 are 3 GB de RAM și un procesor quad-core tactat la 2,3 GHz. Camera foto/video a fost îmbunătățită și ea, ajungând la 13 megapixeli. Ea poate filma la o rezoluție de 4K, astfel că utilizatorii se pot bucura de noul standard de calitate dacă au televizoare compatibile cu acesta.
Samsung Galaxy Note 3 este mai subțire, ajungând la o grosime de 8,3 milimetri, și un pic mai ușor, având o greutate de 168 de grame. 
Marea noutate adusă de Samsung Galaxy Note 3 este funcția Air Command: utilizatorii pot folosi stylus-ul S Pen ca pe o mini-baghetă magică cu care pot controla interfața telefonului fără să atingă ecranul. Telefonul detectează mișcările utilizatorului, iar click-urile sunt date cu ajutorul butonului aflat pe S Pen.
Samsung Galaxy Note 3 funcționează cu ajutorul sistemului de operare Android 4.3 (Jelly Bean).
Spatele Samsung Galaxy Note 3 nu mai este de plastic, ca la modelele precedente, ci de imitație de piele.
Samsung Galaxy Note 3 poate fi folosit și ca o telecomandă, în combinație cu televizoarele inteligente Samsung compatibile cu această funcție.
Mai jos aveti un filmuet cu note 3 la prima vedere.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu