duminică, 1 septembrie 2013

Windows 8.1-noutati+aparatie

Microsoft lucreaza la update-ul Windows-ului 8 la Windows 8.1.De acest update vor beneficia toti utilzatorii incepand cu data de 18 Octombrie 2013.Acestia vor putea downloada update-ul de pe Windows Store gratuit.
Ecranul start din Windows 8.1 va oferi mai multe culori personalizabile incluzand miscarea acestora pe fundal.De asemena se va putea alege background-ul dorit.Printre viitoarele imbunatatiri se numare o varietate de dimensiuni ale titlurilor din ecranul start.Mai nou utilizatorii vor putea rearanja,dezinstala sau redimensiona mai multe aplicatii in acelasi timp.
In ceea ce priveste aplicatiile acestea vor include automat  mail-ul,calendarul,si fotografiile.Una din noiile aplicatii va fi Fresh Paint un update la traditionalul Paint.
Din punct de vedere al compatibilitatii Windows 8.1 va fi compatibil cu toate aplicatiile din Windows 7 incluzand Office 365.
Nivelul securitatii datelor va fi mai ridicat prin sporirea accesului la date si prin criptarea acestora.
In privinta plangerilor la versiunea 8 multe din ele s-au rezolvat prin versiunea 8.1.Iata doua dintre ele:
Shutdown/Restart/Sleep:Utilizatorul poate acum sa inchida,sa restarteze sau sa puna in mod Sleep computerul,din desktop,apasand click dreapta pe butonul Windows si navigand catre cel mai apropiat meniu.Total clickuri-lor se limiteaza astfel la doua.
Toate aplicatiile:User-ul poate vedea aplicatiile din background facand click dreapta pe o parte libera din ecran.
Windows 8.1 va avea si o cautare integrata care va aduce informatiile dorite de utilizator din computer,web si aplicatii.
Pentru cei care vor sa descarce versiunea de preview pot sa accesa linkul urmator: http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-8/preview-download

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu