marți, 10 septembrie 2013

Noi tehnologii de la Intel la IFA Berlin

In cadrul IFA 2013, Intel Corporation se concentreaza asupra inovatiilor aduse de cea de-a patra generatie a gamei de procesoare Intel® Core™, care reinventeaza computingul personal. Mai multe dispozitive 2 in 1 si Ultrabook-uri™, bazate pe noile procesoare, au fost prezentate in cadrul evenimentului pentru prima data.
Cea de-a patra generatie a gamei de procesoare Intel® Core™ ofera baterii cu durata de viata foarte mare si grafica revolutionara in dispozitive 2 in 1, Ultrabook-uri™, laptopuri si desktop PC-uri. Aceste sisteme sunt prezentate in cadrul unei expozitii impresionante, cu peste 110 device-uri de la diferiti producatori la standul Intel de la IFA (standul 101, hala 2.2). 
Una dintre cele mai importante caracteristici ale dispozitivelor cu cea de-a patra generatie a gamei de procesoare Intel® Core™ este durata de viata foarte lunga a bateriei. Unele dintre sistemele lansate la IFA au autonomii de pana la 9 ore1. Comparativ cu generatiile anterioare, cea de-a patra generatie a gamei de procesoare Intel® Core™ ofera o durata de viata a bateriei cu 50% mai mare pentru volumele de lucru1 – cea mai mare crestere de la o generatie la alta din istoria companiei. Chipset-ul grafic Intel® Iris™ ale noilor procesoare Intel® Core™ aduc pe Ultrabook-uri™ si PC-uri experiente vizuale impresionante. Noile procesoare ofera o performanta dubla comparativ cu generatiile anterioare
In prezent Intel lucreaza la o solutie de a integra o camera 3D in viitoarele Ultrabook-uri™, sisteme All-In-One si dispozitive 2 in 1, care vor aparea in a doua jumatate a anului 2014.
 
 
  
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu