joi, 12 septembrie 2013

Noul modul Demolition Derby pentru jocul GRID 2

Codemasters ® a anuntat astazi ca modul de joc Demolition Derby, oferit GRATUIT la download pentru posesorii jocului GRID™ 2, a devenit disponibil pe PC (Steam) si Microsoft Xbox 360, iar de saptamana viitoare va fi disponibil si pentru PLAYSTATION™ 3.
 
Demolition Derby s-a aflat in topul listei cererilor comunitatii dupa lansarea jocului GRID 2 si aduce la zi modul de joc din primul GRID, pentru a profita de grafica superioara si de motorul de avariere imbunatatit din GRID 2. Pachetul, oferit gratuit la download, include masina Demo Derby Jupiter Eagle Ray Mk 5, cu o gama de caroserii predefinite, plus optiunea de a personaliza aspectul bolidului, precum si arena Detroit Demolition Derby Stadium, in care jucatorii pot alege una dintre cele doua configuratii ale traseului, fiecare cu o zona de salt peste un alt segment al circuitului, pentru a creste sansele de impact intre masini.
Modul Demolition Derby poate fi jucat in single-player, split-screen si in curse online cu pana la 12 jucatori.
GRID 2 este disponibil acum pe Xbox 360, PLAYSTATION 3 si Windows PC. Fanii pot afla cele mai noi informatii direct din studioul de productie daca dau o tura pe www.gridgame.com si pe www.facebook.com/gridgame sau prin Follow pe www.twitter.com/gridgame
 
 
 
 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu