joi, 5 septembrie 2013

PS4-data aparitiei+noutati

PlayStation 4 va fi scos pe piata in luna noiembrie 2013 si va fi mai ieftin decta Xbox One.Va ajunge in magazine in jurul date de 29 noiembrie 2013 pentru gameri europeni
Acesta va dispune de o ultima tehnologie care consta in urmarirea fetei utilizatorilor si a gesturilor acestora cu ajutorului unei camere video dubla .Daca unul din utilizatorii se ridica si se misca atunci sectiunea lui din joc va face la fel.
Designul acesta va fi unul angular(ascutit la margini) iar materialul din care este confectionat va fi acelasi de pe PS3.
PS4 va oferi acces neresctrictionat jocurilor precomandate.Mai precis cand vei cumpara licenta vei fi capabil sa pastrezi jocul ,sa il vinzi sau sa il imprumuti altcuiva.
La baza acestui playstation sta tehnologia AMD.Sistemul ruleaza pe un singur  procesor ce utilizeaza x86-64 AMD Jaguar CPU cu opt nuclee.Din punct de vedere grafic sistemul va fi bazat pe tehnologia AMD Radeon 7850.
Playstationul va veni impreuna cu 5GB RAM memorie care vor ajuta semnificativ la cresterea performantei.Utilizatorul va putea inchide playstationul chiar daca este in mijlocul jocului,ca mai apoi sa il deschida in cateva secunde gratie memoriei.Hard-Diskul Blu -Ray va fi de 3 ori mai rapid decat versiunea anterioara ceea ce reprezinta un alt plus de performanta adaugat noului playstation.
Camera video dubla cu care va veni playstationul va putea filma la o rezolutie de 1280x800 pixel @60fps 640x400 pixel @ 120fps si 320x192 pixel @ 240fps.Unghiul de vizualizare va fi de 85 de grade iar de mufa cablului camerei va fi compatibila numai cu portul playstationului.Dimensiunile externe vor fi de 186mm x 27mm x 27mm.
Conectivitatea va fi asigurata de Wi-fi b g n ,Bluetooth® 2.1 (EDR) ,un port de mare viteza USB 3.0,HDMI si iesire AV.
Interfata playstationului va arata ca una de Xbox 360,acesta fiind complet diferita de cea a versiunii anterioare de playstation PS3.
Din pacate PS4 nu va fi compatibil cu jocurile de pe PS3 ceea ce sigur ii va dezamagi pe multi fani.
In ceea ce priveste jocurile Sony a dezvaluit deja cateva nume care vor fi disponibile pe viitorul Playstation:
Deep Down (Capcom), Destiny (Bungie), Diablo III (Blizzard), Driveclub (Evolution Studios), Final Fantasy (Square Enix), Infamous: Second Son (Sucker Punch), Killzone: Shadow Fall (Guerilla Games), Knack (Sony), The Witcher 3: Wild Hunt (CD Projekt RED), Watch Dogs (Ubisoft).


Playstation 4



Joystick



Interfata sistem







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu