miercuri, 11 septembrie 2013

SSD-urile Pro 1500 anuntate de Intel

Noile SSD-uri reduc cheltuielile legate de IT prin performanta, flexibilitate si caracteristici de securitate
Intel Corporation a anuntat gama Intel® Solid-State Drive (SSD) Professional, care include seria Intel® Solid-State Drive Pro 1500. Noile SSD-uri dedicate segmentului business sunt construite pentru o desfasurare rapida a activitatilor de IT si administrare securizata, oferind in acelasi timp costuri reduse de proprietate si performanta crescuta. 

Trecerea la dispozitive bazate pe SSD-uri poate creste productivitatea angajatilor unei companii cu pana la 13%, potrivit unei cercetari a J. Gold Associates . Seria de SSD-uri Pro 1500 le permite departamentelor de IT sa reduca costurile si sa creasca performanta angajatilor prin functiile avansate de securitate si management ale device-urilor. Intel® Stable Image Platform Program asigura faptul ca driverele cheie fac trecerea catre Intel® SSD Pro 1500 simplu si usor. Abilitatea de a administra si diagnostica de la distanta componentele de la nivel de drive asigura o mentenanta usoara a PC-ului si reparatii mai putine. 

Seria Intel® SSD Pro 1500 protejeaza datele impotriva accesului neautorizat cu ajutorul unor functii de securitate pentru companii, inclusiv criptare AES pe 256 biti  si sistemul de management Opal. Noile SSD-uri Pro 1500 sunt construite pentru a functiona cu cea de-a patra generatie a gamei de procesoare Intel® Core™ cu tehnologia Intel® vPro™. Cu ajutorul Intel Setup and Configuration Software , managerii de IT rezolva problemele inainte ca ele sa apara prin administrarea la distanta a dispozitivelor si diagnosticarea rapida a acestora. 
Noua serie Intel® Solid-State Drive Pro 1500, la fel ca toate SSD-urile Intel, sunt expuse la standul Non-Volatile Memory Solutions Group (numarul 812) din cadrul Intel Developer Forum (IDF). Evenimentul are loc in perioada 10 – 12 septembrie la Moscone Center West in San Francisco.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu